Minimalistisch, praktisch én comfortabel. Dat is alles wat een goede stoel nodig heeft in je vergader- of wachtzaal. Dat dachten ze ook bij Forsix: de ontwerpers van de Artesia-collectie van Gaber.

De zes designers van Forsix zijn experts in industriële en ecologische designs. Het resultaat? Iconische, elegante en functionele producten. Met de Artesia-stoelen schieten ze recht in de roos. In 2021 koos een internationale jury van vijftig deskundigen de Artesia als beste product in zijn categorie. Het baanbrekende design verdiende volgens hen de Red Dot: Best of the Best-prijs.

Onopvallend opvallend

De Artesia een eenvoudige stoel? Neem dan even plaats en ervaar hoe de stoel zit en aanvoelt. Nog meer comfort? Ga dan voor een zitkussen en/of armleuning.

Ook voor voordrachten of cursussen zijn de stoelen perfect. Dankzij het eenvoudig te monteren schrijftafeltje. Meer heb je niet nodig om notities te maken. Geen zin om te schrijven? Dan klap je het naar beneden. En zodra je opstaat, duw je het tafeltje zo uit de weg.

Je hebt de keuze uit zeven kleuren voor de kuip en acht kleuren voor het frame. Mogen de stoelen wat opvallen? Ga dan voor contrast en combineer enkele kleuren. Hou je van strakke, onopvallende eenvoud? Stel de stoelen dan samen in dezelfde kleur.

Zo komen de Artesia-stoelen in elke ruimte tot hun recht.

Eenvoudig te monteren stapelbare stoelen

Forsix maakt, zoals steeds, ook in dit design gebruik van innovatieve productietechnologieën. Zo valt er nergens een schroef te bespeuren. Monteren is dus kinderspel.

En dan is er nóg een belangrijke troef: het zijn stapelbare stoelen. Twintig stuks boven op elkaar? Dat is zo gebeurd. In een wip schuif je stoelen in de vergaderzaal bij of maak je de ruimte vrij. De stoelen op verschillende plaatsen gebruiken? Bestel dan de bijhorende trolley. Daarop stapel je vlot vijftig stoelen. Dat scheelt je onnodig heen en weer geloop.

Kies voor luxe stapelbare stoelen voor je vergaderzaal

Je klanten ontvangen in stijl, een uurtje (of vier) vergaderen in alle comfort en gebruiken waar en wanneer je wilt. De Artesia-stoelen van Gaber zijn een blijvertje. Daarom vind je ze ook in ons aanbod. Stel ze samen in onze webshop.

Heb je nog vragen over deze topstoel? We vertellen er graag alles over.