Herroepingsrecht & Verzend- en leveringsbeleid

Herroepingsrecht

U hebt het recht om uw wilsverklaring voor uw aankoop op afstand binnen 14 dagen te herroepen, zonder vermelding van reden.

De herroepingstermijn duurt 14 dagen en begint op de dag waarop de aankoopovereenkomst werd voltrokken.

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht, neemt u contact op met ons:

De Buroinrichter BV
T.a.v. De Boekhouding
Industriepark West 75
9100 Sint-Niklaas
Info@deburoinrichter.be

met een eenduidige verklaring (bijvoorbeeld een per post verzonden brief, fax of e-mail) over uw beslissing de aankoop te herroepen. U kunt hiervoor het bijgevoegde voorbeeldherroepingsformulier gebruiken, dat echter niet verplicht is.

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht, volstaat het dat u de mededeling over het gebruik van het herroepingsrecht voor de afloop van de herroepingstermijn verzendt.

Wanneer u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dienen wij alle betalingen die we van u hebben ontvangen, inclusief leveringskosten (met uitzondering van de bijkomende kosten, die voortkomen uit de keuze voor een andere leveringswijze dan de door ons aangeboden standaard levering) onmiddellijk en op zijn laatst binnen 14 dagen, vanaf de dag waarop uw mededeling met betrekking tot de herroeping van uw aankoop door ons ontvangen is, terug te betalen. Voor deze terugbetaling gebruiken wij het betaalmiddel dat u bij de oorspronkelijke transactie gebruikt heeft, tenzij nadrukkelijk anders afgesproken met u. In geen geval worden u kosten in rekening gebracht vanwege deze terugbetaling.

Werd het voorwerp van uw aankoop tijdens de herroepingstermijn reeds geleverd, dan dient u ons het voorwerp te retourneren. De kost van de retourzending is voor uw rekening, tenzij nadrukkelijk anders afgesproken met u.

Voorbeeldformulier voor herroeping (Als u de aankoopovereenkomst wenst te herroepen, vul dan dit formulier in en stuur het naar ons op).

- Aan De Buroinrichter BV, t.a.v. de boekhouding Industriepark West 75 – 9100 Sint-Niklaas E-mail: info@deburoinrichter.be
- Bij deze verklaar ik/wij (*) dat het door mij/ons (*) afgesloten contract betreffende de aankoop van de volgende producten wordt herroepen
- Besteld op / ontvangen op (*)
- Naam / namen (*) van de consument(en)
- Adres van de consument(en)
- Datum
- Handtekening van de consument(en) (alleen wanneer dit formulier wordt ingediend op papier)
_____________
(*) doorhalen wat niet van toepassing is.

Verzend-en leveringsbeleid

Voor de zending gebruiken wij de service van DPD, PostNL, Bpost, Mommers en VDS transport. Bestellingen vlak voor het weekend zijn iets langer onderweg. Er wordt momenteel enkel geleverd in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk Let op: bestellingen naar het buitenland kunnen iets langer onderweg zijn. Bij ons kun je dit verwachten:

  • Een kwalitatief product
  • Bestellingen worden minimum 2 keer per week verzonden.

Heb je de bestelling van een voorraadsproduct binnen 10 werkdagen nog steeds niet ontvangen. Neem dan contact op met info@deburoinrichter.be. Zodra je bestelling is verwerkt ontvang je een e-mail van ons.

Verkeerd verzendadres ingevuld?

Geen nood. Stuur zo snel mogelijk een mailtje naar info@deburoinrichter.be. In sommige gevallen kunnen we het adres nog aanpassen voordat het verwerkt wordt. Zodra je bestelling niet afgeleverd kan worden, wordt het pakket teruggestuurd. Vaak nemen we dan contact met je op. Het kan wel zo zijn dat we bij opnieuw verzenden de kosten in rekening brengen.

Bestelling wijzigen of annuleren?

Omdat we een snel leveringsproces hebben, kan het soms zijn dat de bestelling al verwerkt is door de verzender. We kunnen daarom niet garanderen dat je de bestelling nog kunt aanpassen. Wil je de bestelling aanpassen of annuleren stuur dan snel een e-mail naar info@deburoinrichter.be.